Eşti aici

Bereczki

Un gutui de vigoare mare, autofertil, foarte bun polenizator, cu coroană globuloasă.

Fructele sunt mari și foarte mari (până la 800 g), cu înfățișarea unor pere „cu coaste”.

Pielița este de culoare galben-limonie, acoperită cu un puf maroniu, înainte de maturare.

Pulpa este intens aromată, suculentă, ușor astringentă, acidulat-dulceagă.

Recoltarea are lor în prima parte a lunii octombrie.

De asemenea, frunzele sunt mari și excelente pentru ceaiuri!

Vezi opțiunile de cumpărare

Comenzi telefonice: 0761 033 279
Comenzi prin email: contact@zdravan.ro

  • Rădăcini libere, prindere mai bună
    Cu excepția celor în ghivece, pomii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
  • Fasonare profesională
    Rădăcinile pomilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți pomii din cutie și îi plantați!
  • Comezile multiple se cumulează
    Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

Bereczki (coroană preformată)

Portaltoi: gutui

Pomii sunt de anul II și se livrează cu rădăcină liberă, sub formă de vargă. 

33,00 Lei

Bereczki (ghiveci)

Portaltoi: gutui

Pomii sunt de anul IV și se livrează în ghivece, cu coroană preformată. Pomii arată deosebit și vor rodi mult chiar din primul an!

179,00 Lei

Bereczki (coroană preformată)

Portaltoi: gutui

Pomii sunt de anul III și se livrează cu rădăcină liberă și coroană preformată. Este posibil să rodească chiar din primul an.

51,23 Lei
Catalog:
Cod produs:
ZDV-363
Forma de prezentare:
rădăcini libere
Distanța de plantare: 
4x4 m
Sezon fructe:
Toamnă
Interval de recoltare: 
1 Octombrie - 31 Ianuarie
Utilizare: 

Dulceaţă de gutui! Sau poate o prăjitură cu foietaj, dulceaţă de gutui, o bucată de gutuie coaptă şi cu un „moţ” de frişcă pudrată cu scorţişoară.

Nu necesită polenizatori.