Eşti aici

Superbă de toamnă

Pom de vigoare medie, autofertil, cu productivitate foarte bună, rezistent la secetă, ger și boli.

Înfloreste târziu, fapt care îl ferește de pericolul brumelor târzii.

Fructul are mărime mijlocie de culoare alb-crem, combinat cu roșu-zmeuriu pe 1/3 din suprafață.

Pulpa este de culoare alb-crem, savuroasă, dulce, cu o savoare surprinzătoare şi nu se lipeşte de sâmbure.

Este cel mai târziu soi de piersic. Se maturează în prima jumătate a lunii septembrie.

Vezi opțiunile de cumpărare

Comenzi telefonice: 0761 033 279
Comenzi prin email: contact@zdravan.ro

  • Rădăcini libere, prindere mai bună
    Cu excepția celor în ghivece, pomii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
  • Fasonare profesională
    Rădăcinile pomilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți pomii din cutie și îi plantați!
  • Comezile multiple se cumulează
    Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

Superbă de toamnă (coroană preformată)

Portaltoi: migdal

Pomii sunt de anul II și se livrează cu rădăcină liberă, cu coroană preformată. Astfel, pomii vor intra mai repede pe rod, chiar din primul an de la plantare, sigur din al doilea.

23.00 LEI
  • 1 bucată: 23.00 LEI/bucată
  • 2 - 4 bucăți: 22.00 LEI/bucată
  • 5 - 9 bucăți: 21.00 LEI/bucată
  • Mai mult de 10 bucăți: 20.00 LEI/bucată
Catalog:
Cod produs:
ZDV-387
Forma de prezentare:
Rădăcini libere
Distanța de plantare: 
4x4 m sau 4x3,5 m
Sezon fructe:
Toamnă
Interval de recoltare: 
1 Septembrie - 15 Septembrie
Utilizare: 

Fiind cel mai târziu soi de piersic prelungeşte perioada de savurare a gustului minunat de piersici. După ce toată familia mănâncă pe săturate, se mai poate face un nectar, care poate fi păstrat până târziu în iarnă, chiar şi cu reţete care presupun o prelucrare termică soft.

Nu necesită polenizatori.